Kontakt

Kjo faqe interneti mirëmbahet nga Familja Shuteriqi në kujtim dhe respekt të Dhimitër Shuteriqit dhe veprës së tij të madhe.

Për pyetje apo komente mund të na kontaktoni nëpërmjet formularit të mëposhtëm.