Kthimi i Dhimitër Shuteriqit në shtëpi

Dhimitri e la Francën (ku qëndroi gjashtë vjet me studime), më 14 korrik 1942, dhe u nis për Shqipëri. Por, në Bardonechia të Italisë, e ndalojnë dhjetë ditë. Pra, është njëlloj internimi. Lexo më tepër.

Comments are closed.