Në kujtim të Shuteriqit

Profesori i njohur i historisë së letërsisë shqipe do të ndërronte jetë sak 10 vjet më parë. Ruajti në të gjithë jetën një vend respekti në letrat shqipe, falë punës së pareshtur dhe staturës së pastër morale…

Lexo më tepër

Comments are closed.