Shuteriqi, studiues i zanafillave tona kulturore

Një udhëtim nëpër disa stacione të universit të tij shkrimor

Kërkuesi i burimeve

Dhimitër S. Shuteriqi është një ndër figurat më të mëdha të kulturës tonë kombëtare dhe një personalitet unik në historinë e letrave shqipe. Si një intelektual i vërtetë, ai e ka konsideruar kulturën si një fushë beteje dhe i ka pushtuar pothuajse të gjitha pozicionet e saj. Lexo më tepër.

Comments are closed.