Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/31/d253275793/htdocs/dhimitershuteriqi.com/htdocs/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/31/d253275793/htdocs/dhimitershuteriqi.com/htdocs/wp-includes/pomo/plural-forms.php:210) in /homepages/31/d253275793/htdocs/dhimitershuteriqi.com/htdocs/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_core.php on line 388

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/31/d253275793/htdocs/dhimitershuteriqi.com/htdocs/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Skenare Filmash | Dhimitër S. Shuteriqi |

Skenare Filmash

Nimes, Francë, Prill 1942

Nimes, Francë, Prill 1942

Udha e Shkronjave – Film i prodhuar sipas skenarit të tregimit të Dhimitër Shuteriqit “Buka dhe thika”, 1978, Shqipëri

Koncert në vitin 1936 – Skenari nga Dhimitër Shuteriqi dhe Kico Blushi, 1978, Shqipëri

Nëntori i dytë – Skenari nga Dhimitër Shuteriqi dhe Kico Blushi, 1982, Shqipëri