Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/31/d253275793/htdocs/dhimitershuteriqi.com/htdocs/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/31/d253275793/htdocs/dhimitershuteriqi.com/htdocs/wp-includes/pomo/plural-forms.php:210) in /homepages/31/d253275793/htdocs/dhimitershuteriqi.com/htdocs/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_core.php on line 388

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/31/d253275793/htdocs/dhimitershuteriqi.com/htdocs/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Botime për Shuteriqin | Dhimitër S. Shuteriqi |

Botime për Shuteriqin

Vlorë, Dhjetor 1977

Vlorë, Dhjetor 1977

Nderim, Dhimitër S. Shuteriqit, Akademia e Shkencave, Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë, Tiranë, 2004

Një jetë në dashuri, Mynever Shuteriqi, Shtëpia Botuese Dituria, 2006

Dhimitër S. Shuteriqi, biografi, Feride Papleka, Akademia e Shkencave e Shqipërise, 2010