Zbulohet “Mesjeta shqiptare” e Dhimitër Shuteriqit, 10 vjet pas vdekjes

Ai ka 10 vjet që është ndarë nga jeta e megjithatë veprat që ka lënë pas nuk janë vetëm ato që deri tani janë botuar. Në arkivën personale të të ndjerit Dhimitër Shuteriqi gjenden shkrime dhe vepra, që zbulojnë detaje të panjohura të periudhave të errëta në vazhdën e historisë së kombit tonë. Lexo më tepër.

Comments are closed.